Win je unieke telefoonhoesje van GoCustomized.com

Telefoonhoesje-makenTelefoonhoesje maken? Dan ben je bij GoCustomized aan het juiste adres! Voor diverse populaire modellen smartphones (en tablets) kun je een uniek hoesje ontwerpen, helemaal naar eigen smaak. Oók voor de hotste modellen zoals de iPhone 6 en de Samsung Galaxy S6, maar eveneens om je wat oudere model te pimpen. Uiteraard desgewenst met je eigen foto en/of tekst. Het resultaat is krasvast en wordt binnen één werkdag zonder meerkosten opgestuurd. Zo kun je snel én lang van je eigen creatie genieten.

GocustomizedHet mooiste is: je kunt zo’n telefoonhoesje tijdelijk helemaal gratis in je bezit krijgen! Wij mogen er van GoCustomized namelijk VIER weggeven aan evenzoveel winnaars van onze fotowedstrijd. Stuur ons een foto van je geliefde, kind, huisdier, of iets anders wat voor jou zo belangrijk is dat je die foto de hele dag onder handbereik wilt hebben, en wie weet…

Iedere lezer mag één foto (dat hoeft geen smartphonefoto te zijn, maar je moet ‘m uiteraard wel zelf hebben gemaakt) inzenden naar [email protected]l ovv Telefoonhoesje winnen en de sluitingsdatum is 22 mei. Op de website van GoCustomized kun je zien voor welke modellen telefoons hoesjes leverbaar zijn, en tevens alvast een voorproefje krijgen van de bijna onbegrensde mogelijkheden.

Lees ook:De winnaars van onze telefoonhoesjes-fotowedstrijd
Lees ook:Win een uniek telefoonhoesje met je eigen foto!
Lees ook:Laatste kans op gratis telefoonhoesje
Lees ook:Fotowedstrijd National Geographic
Lees ook:Rotterdam-Zuid in ander licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.