De winnaars van onze telefoonhoesjes-fotowedstrijd

Foto: Bert-Jan Klaren Foto: René Lambrechts

De uitdaging van onze in samenwerking met GoCustomized georganiseerde fotowedstrijd was simpel: stuur een foto in die je de hele dag bij je zou willen hebben, afgedrukt op het hoesje van je mobiele telefoon. Voor de winnaars lag dan zo’n uniek hoesje in het verschiet, op maat gemaakt en bedrukt met je hoogsteigen foto door GoCustomized. Helaas bleef het aantal inzendingen achter bij de verwachtingen, wat natuurlijk niks zegt over de kwaliteit.

De drie winnaars hebben hun bestelcode inmiddels toegestuurd gekregen – van harte gefeliciteerd! En voor degenen die achter het net hebben gevist, geldt als vanouds: Telefoonhoesje maken? GoCustomized!

Foto: Daniël den Daas

Lees ook:Win je unieke telefoonhoesje van GoCustomized.com
Lees ook:Win een uniek telefoonhoesje met je eigen foto!
Lees ook:Laatste kans op gratis telefoonhoesje
Lees ook:Winnaars National Geographic Junior Fotowedstrijd
Lees ook:Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.