Standaardreglement voor fotowedstrijden

Steeds meer bedrijven en organisaties houden steeds meer fotowedstrijden, waaraan steeds meer fotografen meedoen. De wedstrijdvoorwaarden laten echter vaak te wensen over, met name op het gebied van auteursrecht en het gebruik van de ingezonden foto’s (ook door derden). Daardoor kun je als deelnemer, zelfs als je buiten de prijzen valt, soms voor onaangename verrassingen komen te staan.

Daarom komt de FotografenFederatie nu met een model wedstrijdvoorwaarden, plus een reeks aanbevelingen voor het organiseren van fotowedstrijden. Meer informatie en de betreffende teksten vind je hier.

Lees ook:Win een Ray-Ban met je zelfportret
Lees ook:Koningin Beatrix in de Beurs van Berlage
Lees ook:Tip van de week: fotowedstrijden
Lees ook:Carrièredag voor Creatieven
Lees ook:HCC!digital: óók voor fotografen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.