Win een Ray-Ban met je zelfportret

De zonnebrillen komen weer uit de kast met het mooie lenteweer. Daarom biedt Pearle jou de gelegenheid om een trendy Ray-Ban zonnebril te winnen. Dat werkt zo: maak een foto van jezelf en upload die naar de speciale website via je computer of de speciale iPhone- of Android-app. Vervolgens pas je online één van de 25 te winnen zonnebrillen. Het resultaat publiceer je op de actiewebsite en deel je via Facebook, Hyves en Twitter om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. De 25 deelnemers met de meeste stemmen vallen in de prijzen. Klik hier of op het plaatje hiernaast voor meer informatie, en neem net als anders ook even met je leesbril op de wedstrijdvoorwaarden door. Meedoen kan tot 25 mei.

Lees ook:Win een PEN met je Perfect City Shot!
Lees ook:Win een weekendtrip naar Berlijn
Lees ook:Win een zonnebril met je zonnebrilfoto!
Lees ook:Twitter: ook leuk voor fotografie-contacten
Lees ook:Fotowedstrijd voor en door profs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.