Aan het werk met fotowedstrijd Panasonic

Het thema van de Lumix Award, de jaarlijkse Europese fotowedstrijd van camerafabrikant Panasonic, is ditmaal ‘WORK.LIFE’. Je kunt tot eind april inzenden. Elke maand wordt een winnaar gekozen, die een digitale compactcamera krijgt. Eind mei wordt bepaald wie de hoofdprijswinnaar wordt: deze ontvangt een Panasonic GH2 systeemcamera compleet met superzoomlens plus een shoot met proffotograaf Michael Lum. De runners-up worden beloond met een LX5 edelcompact. Voor de complete wedstrijdvoorwaarden en om deel te nemen klik je hier.

Lees ook:Win een Ray-Ban met je zelfportret
Lees ook:Volkskrant verzamelt Grote Fotografen
Lees ook:Winterse fotowedstrijden
Lees ook:Panasonic-superzoomcamera met grote sensor
Lees ook:EISA reikt Awards 2015-2016 uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.