Reportagefoto 29: Maak keuze

We hebben voortdurend de neiging om ‘veel’, liefst alles in beeld te brengen. Maar de interessante foto laat niet alles zien. Hier heeft de fotograaf een keuze gemaakt. De rest mag de kijker zelf raden, fantaseren, erbij verzinnen.

Winters tafereeltje:

Dit wintertafereeltje trof ik eens aan in een opwindend wit landschap. Toch besloot ik dat allemaal te laten voor wat het was en mijn aandacht te richten op vier kleine boompjes, die misschien wel stonden te rillen van de kou. Dit beeld vind ik veel interessanter dan het totaal van het landschap achter me. Natuurlijk heb ik die kant op ook foto’s gemaakt. Maar dit beeld bevalt me meer.

Lees ook:FOTOblogMOMENT [1]: nieuwe rubriek. Doe mee!
Lees ook:Tip van de week: negatief
Lees ook:Reportagefoto 18: oog voor detail
Lees ook:Bezienswaardigheden… maar dan anders
Lees ook:Fotoweek vandaag van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.