D7000 en 600D winnen TIPA Award

Zojuist zijn de jaarlijkse TIPA Awards weer uitgereikt. TIPA staat voor ‘Technical Image Press Association’. Deze overkoepelende organisatie omvat een dertigtal tijdschriften, waaronder het Nederlandse Fotografie en P/f. Tot de prijswinnaars behoren de Nikon D7000 (beste digitale spiegelreflex voor gevorderden), de Canon EOS 600D (beste instapreflex) en de Nikon Coolpix P300 (beste compactcamera voor algemeen gebruik). Verder vielen onder andere ook de Fujifilm FinePix X100 en de Olympus XZ-1 in de prijzen. Voor het volledige erepodium klik je hier.

Lees ook:TIPA Awards 2014 uitgereikt
Lees ook:TIPA Awards 2016 bekendgemaakt
Lees ook:TIPA Awards: voor ieder wat wils
Lees ook:TIPA Awards 2015 bekendgemaakt
Lees ook:DPReview kiest beste camera’s van 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.