DPReview kiest beste camera’s van 2015

De jaarlijkse DPReview Awards zijn weer toegekend. Onder de gelukkige winnaars de Sony Cyber-shot RX100 IV (beste zoomcompact) en de DxO ONE (mobiele product van het jaar). De categorie beste full-framecamera met verwisselbare lenzen kende een gedeelde eerste plaats voor de Nikon D750 en de Sony A7R II. In de categorie ‘beste consumentencamera met een crop-sensor’ won de Nikon D5500 – de enige spiegelreflex onder de genomineerden – het verrassend van de Fujifilm X-T10, de Olympus OM-D E-M10 II en de Panasonic DMC-G7. Het volledige overzicht vind je hier.

Lees ook:TIPA Awards 2014 uitgereikt
Lees ook:D7000 en 600D winnen TIPA Award
Lees ook:EISA Awards 2016-2017 bekendgemaakt
Lees ook:De beste camera’s van 2013…
Lees ook:EISA Awards voor beste fotoapparatuur bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.