Gallery Talks in Huis Marseille

In Huis Marseille in Amsterdam is momenteel (tot 8 juni) de tentoonstelling Apartheid & After) te zien. In dat kader organiseert Huis Marseille op een viertal zondagmiddagen in mei Gallery Talks rondom deze expositie. Op 4 mei bijt fotojournalist Kadir van Lohuizen het spits af, gevolgd door auteur/antiapartheidsactivist Conny Braam, kunsthistoricus Jhim Lamoree en directeur Els Barents. Toegang (excl. entree) is gratis, reserveren verplicht. Klik voor meer informatie hier.

Lees ook:Gratis op de foto in Huis Marseille | Amsterdam
Lees ook:Prix Pictet-collectie in Huis Marseille
Lees ook:Look A Book! in Huis Marseille
Lees ook:COR WAS HIER: Cor Jaring in Huis Marseille
Lees ook:Guido Guidi – Veramente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.