Guido Guidi – Veramente

Guido Guidi, Atri, Italië, 2003

Behalve de tentoonstelling van de bestuursportretten van Taco Anema is er deze zomer nog veel meer te zien in Huis Marseille in Amsterdam. De tentoonstelling Veramente van Guido Guidi biedt de thuisblijvers een doorkijkje op het Italiaanse (stads)landschap buiten de geijkte toeristische trekpleisters. Guidi is opgeleid tot architect, en die erfenis is zichtbaar in zijn fotografisch archief dat zo’n vier decennia omspant. Van 14 juni tot 7 september. Wie er snel bij is, kan ook nog aanwezig zijn bij het tweegesprek tussen de fotograaf en Frits Gierstberg van het Nederlands Fotomuseum op zondagmiddag de 15e.

Ook deze zomer te zien is Huis Marseille: werk van Martin Roemers, Frans Beerens en Marrigje de Maar. Vandaag is Huis Marseille gesloten in verband met de opbouw van de nieuwe tentoonstellingen. De normale openingstijden zijn dinsdag t/m zondag van 10 tot 6.

 

Lees ook:ETNOMANIE
Lees ook:Schiphol Slumberland
Lees ook:Fototentoonstelling Tokyo in Kunstuitleen Amstelveen
Lees ook:Esko Männikkö – Time Flies
Lees ook:Dana Lixenberg – Imperial Courts, 1993-2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.