Look A Book! in Huis Marseille

Liefhebbers van fotoboeken doen er goed aan het weekend van 16 en 17 januari alvast te noteren in hun agenda. Dan doen namelijk de PhotoBook Awards – een gezamenlijk initiatief van Paris Photo en de Aperture Foundation – Huis Marseille in Amsterdam aan. Deze prijzen voor de beste fotoboeken in verschillende categorieën worden sinds 2012 jaarlijks uitgereikt. Ter gelegenheid hiervan worden onder de noemer Look A Book! alle 35 boeken op de shortlist van 2015 tentoongesteld. Ook zijn er discussies over het fotoboekenvak en portfolioreviews, en vanzelfsprekend zou een dergelijk evenement niet compleet zijn zonder fotoboekenmarkt. Klik op de banner boven dit stukje voor meer informatie.

Lees ook:Blurb op Nederlandse toer
Lees ook:Komische-kerstfotowedstrijd van Blurb
Lees ook:Gratis e-book productfotografie
Lees ook:Zelf printen of…
Lees ook:Wedstrijd ‘Het mooiste fotoboek’

Eén reactie op “Look A Book! in Huis Marseille

  1. Hema steelt fotoalbums

    Check deze facebook pagina “HEMA steelt fotoalbums” community. Please like & share………

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.