Fotowedstrijd voor Talentvolle Fotografen

In Leiden vindt van 5 oktober tot en met 5 november het eerste Foto Festival Leiden plaats – een initiatief van de eerder dit jaar opgerichte Stichting Talentvolle Fotografen. Het is de bedoeling dat dit festival, waarbij foto’s op groot formaat worden geëxposeerd in de binnenstad, elk jaar plaatsvindt. Onderdeel van het Foto Festival Leiden is een fotowedstrijd voor talentvolle fotografen die niet langer dan vijf jaar geleden zijn afgestudeerd aan een fotovakschool of fotoacademie. Voor de winnaar is een prijs van 1000 euro gereserveerd, en uiteraard krijgen de door de onafhankelijke jury geselecteerde foto’s en hun makers ook een mooi podium. Het thema waarbinnen de foto’s moeten passen, is Een bespiegeling van het hedendaagse leven, en meedoen is gratis en kan vanaf nu t/m 17 augustus. Meer informatie vind je hier.

Lees ook:Saskia Aukema bekroond door IPFL
Lees ook:Deelnemers Internationaal Fotofestival Leiden bekend
Lees ook:Fotonieuws en -nieuwtjes van afgelopen week
Lees ook:Internationaal Fotofestival Leiden van start
Lees ook:Eerste Nederlandse Instagallery opent deuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.