Eerste Nederlandse Instagallery opent deuren

Het kon natuurlijk niet uitblijven dat er na het succes van Instagram ook een Instagallery zou komen: een IRL-podium voor talentvolle Instagrammers in de vorm van een rondreizende expositie met de allerbeste Instagram-foto’s, met telkens een ander thema als verbindend element.

Voor de eerste editie kwam in overleg met de Instagramers Amsterdam-community het thema blauw uit de bus. Via de hashtags #colorinstablue en #igagoesblue rolden meer dan 700 inzendingen binnen. Een jury koos daaruit de twintig beste, die vanaf vrijdag een maand lang te zien zijn bij Dog & Pony aan de Govert Flinckstraat in Amsterdam.

Lees ook:Instagallery in teken van Beauty of Advertising
Lees ook:Gert-Jan Rodenboog wint eerste CEWE Photo Awards
Lees ook:Jaap Scheeren wint Somfy Photography Award 2018
Lees ook:En de winnaar is …
Lees ook:Wiki Loves Monuments monumentaal succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.