Je eigen (foto-) tijdschrift bij Blurb

Altijd al je eigen fototijdschrift willen hebben..? Naast (foto-) boeken kun je bij Blurb nu ook zelf tijdschriften en brochures uitgeven. Vroeger vergde dat een investering van duizenden euro’s en weken doorlooptijd, maar voortaan kun je ook voor een oplage van één terecht. Een magazine van twintig pagina’s is verkrijgbaar vanaf € 8,95, en vanaf zeven exemplaren krijg je volumekorting. Voorlopig zit je nog vast aan een formaat van 22 bij 29 centimeter, maar begin volgend jaar kun je ook kiezen voor het standaard A4-formaat. Omzetten naar e-book voor de iPad of pdf-formaat kan ook. Het enige wat je verder nodig hebt als uitgever, is Adobe InDesign om de bijbehorende plug-in te kunnen gebruiken. Klik op het plaatje voor meer informatie.

Lees ook:Blurb e-book nu ook interactief
Lees ook:Opvolger X100 met X-Trans-sensor
Lees ook:Vernieuwde fotoboek-app van Blurb
Lees ook:Na Wuppie nu ook Weppie
Lees ook:DxO ONE belooft spiegelreflexkwaliteit met je iPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.