DxO ONE belooft spiegelreflexkwaliteit met je iPhone

DxO, het bedrijf achter bekende beeldbewerkingssoftware en sensortests, heeft z’n eigen camera gelanceerd. Het betreft een cameramodule voor de iPhone 5 en 6 en diverse iPad-modellen, die op de Lightning-aansluiting wordt geklikt. Het scherm van je iPhone of iPad gebruik je om de compositie te bepalen en de instellingen te veranderen.

De DxO ONE heeft een eigen accu en geheugenkaartsleuf aan boord. De 20-megapixelsensor van 1 inch formaat moet volgens DxO in combinatie met de lichtsterke kwaliteitslens (omgerekend 32 mm F 1,8) kwalitatief gezien spiegelreflexen naar de kroon steken, zeker in het eigen SuperRaw-formaat. Daar betaal je dan wel ook een spiegelreflexprijs voor: 649 euro. Het zal nog wel even duren voor de DxO One in deze contreien leverbaar is, maar je kunt ‘m al vooruitbestellen op de website.

Lees ook:Nikon-compact met APS-C-sensor
Lees ook:Spatwaterdichte standaardzoom voor de PEN
Lees ook:Fujifilm F600EXR ‘ideale reisgenoot’
Lees ook:Fujifilm brengt X-A5 en compacte kitzoom uit
Lees ook:Superlichtsterke lens voor Micro Four Thirds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.