MicroSD-kaart van halve terabyte

In de digitale oertijd was een CompactFlash-geheugenkaart al heel compact. Maar zeker sinds de opkomst van de smartphone is de trend klein, kleiner, kleinst – wat de omvang betreft dan, want de capaciteit zit nog steeds in de lift. Integral kondigt nu ‘s werelds ‘grootste’ microSD-kaart aan, met een opslagcapaciteit van maar liefst 512 GB. Qua snelheid scoort deze UHS-I/V10-kaart met een leessnelheid van maximaal 90 MB per seconde ook niet slecht, en met de meegeleverde adapter past-ie ook in een reguliere SD-sleuf. Leverbaar vanaf februari; de prijs is nog niet bekend.

Lees ook:Ultrasnelle SD-kaart in maatje meer
Lees ook:Toshiba kondigt snelste SD-kaart ter wereld aan
Lees ook:Sony komt met snelste SD-kaart ter wereld
Lees ook:Tip van de week: trakteer jezelf op een kaartje
Lees ook:Tip van de week: geheugenkaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.