Jubileumeditie Leica APO-Summicron-M 50 mm

Nog meer nieuws van Leica, al is het in dit geval in zekere zin ‘oud nieuws’. Leica brengt de komende dagen een speciale jubileumeditie van de APO-Summicron-M 50 mm F 2 ASPH. uit, ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van The International Leica Society in 2018. De speciale editie verpakt de optische kwaliteiten van het hedendaagse topobjectief in een ‘jaren vijftig’ jasje. De gelimiteerde editie omvat slechts 300 zwarte en 200 zilverkleurige objectieven, en de prijs zal ergens tussen de 9000 en 9500 euro uitkomen.

Lees ook:Leica Summaron-M 28 mm na 50 jaar terug
Lees ook:Lichtsterke Leica-reportagegroothoek voor MFT
Lees ook:Vernieuwde versie Leica M Monochrom
Lees ook:Leica CL: serieuze systeemcamera in zakformaat
Lees ook:Directklaarfotografie op z’n Leica’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.