Canon zoekt avonturiers voor Noordkaap Challenge

Foto: Canon

Hou je van avontuur en ben je niet bang voor een ‘beetje’ kou? Canon zoekt drie fotografen en/of videomakers die de jaarlijkse Noordkaap Challenge willen vastleggen. Op 7 december vertrekken ruim 130 deelnemers in 55 teams richting de Noordkaap in Noorwegen, waarbij ze geld proberen in te zamelen voor 3FM Serious Request. Je kunt je opgeven voor de Canon Camera Crew door je beste werk plus je motivatie via WeTransfer te sturen naar [email protected]. Enige haast is natuurlijk geboden, want op 20 november worden de winnaars bekendgemaakt.

Lees ook:Canon Camera Crew zoekt weer versterking voor Noordkaap Challenge
Lees ook:Metro Photo Challenge weer van start
Lees ook:Wiki Loves Monuments monumentaal succes
Lees ook:Gratis digitale pakketservice
Lees ook:EISA Awards 2016-2017 bekendgemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.