Canon Camera Crew zoekt weer versterking voor Noordkaap Challenge

Voor het derde jaar in successie zoekt Canon avonturiers met een passie voor fotografie en video voor de Canon Camera Crew bij de Noordkaap Challenge. Deze jaarlijkse tocht vertrekt dit jaar op 8 december richting de Noordkaap in Noorwegen om geld op te halen voor 3FM Serious Request. Uiteraard moet je, behalve fotografisch je mannetje/vrouwtje staan, niet bang zijn voor extreem weer. Als je je aangesproken voelt, heb je nog t/m 16 november de kans om je aan te melden door je beste werk plus je motivatie via WeTransfer te sturen naar [email protected]. Meer informatie hier.

Lees ook:Canon zoekt avonturiers voor Noordkaap Challenge
Lees ook:Fotografen gezocht voor NL in Beeld
Lees ook:Fotografisch talent gezocht
Lees ook:De slechtste camera van 2013
Lees ook:Sinterklaas en kerstman vroeg bij Canon en Pentax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.