Wiki Loves Monuments monumentaal succes

Met een recordaantal van ruim 360.000 inzendingen door 15.000 deelnemers was de fotowedstrijd Wiki Loves Monuments een gigantisch succes – hiermee is dit onbetwist de grootste fotowedstrijd ter wereld. Ook in Nederland, waar het in 2010 allemaal begon, leverde de oproep ruim 7000 foto’s van rijksmonumenten op. De zeskoppige jury buigt zich momenteel over de inzendingen. De tien beste foto’s worden op 9 november bekendgemaakt tijdens de Wikimedia Conferentie Nederland, in december gevolgd door de internationale prijsuitreiking.

Lees ook:Winnaars Wiki Loves Monuments-fotowedstrijd bekend
Lees ook:Winnaars grootste fotowedstrijd ter wereld bekend
Lees ook:Fotowedstrijd Wiki Loves Monuments
Lees ook:Ruim 4000 inzendingen voor Wiki Loves Monuments NL
Lees ook:Winnaars National Geographic Fotowedstrijd 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.