Melkweg, meteorenzwerm en ISS op één foto

Foto: Albert Dros / www.albertdros.com

Albert Dros schiet selfie met sterallure

De Melkweg en een meteorenzwerm (de Perseïden) op één foto is al een huzarenstukje. Fotograaf Albert Dros ging nog een stap verder: het lukte hem om óók het ruimtestation ISS op diezelfde plaat te zetten. Dit laatste zag hij pas achteraf toen hij de foto goed bekeek, geeft hij tegenover Villamedia ruiterlijk toe. Het blijft natuurlijk niet minder een stout stukje, en de vorig weekend op de Veluwe gemaakte foto ging inmiddels de hele wereld over.

Rijk is Albert er (nog) niet van geworden, maar dat komt misschien nog, want Sony heeft de veelbelovende dertigjarige natuur-, landschapsfotograaf en straatfotograaf ‘geadopteerd’. De foto is namelijk gemaakt met een Sony Alpha 7 II systeemcamera, dus de fabrikant deelt een beetje mee in de roem.

In de tussentijd zetten wij maker Albert Dros natuurlijk eveneens graag in een welverdiend zonnetje. We zullen in de toekomst vast vaker van hem horen, en wie nieuwsgierig is, neme een kijkje op z’n website, want daarop staat nog veel meer fraais. Ook interessant voor wie bijvoorbeeld een mooie print zoekt voor aan de muur van huis, horecagelegenheid of kantoor!

Lees ook:Beeldbewerkers scoren hoog in App Store
Lees ook:Derde Photoshop-update in één week
Lees ook:Nieuwe rubriek: Op de korrel
Lees ook:Leica TL verschilt weinig van voorganger
Lees ook:Full-frame systeemcamera en nieuwe Olympus OM-D?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.