Beeldbewerkers scoren hoog in App Store

De gratis app Instagram is verkozen tot iPhone-app van het jaar. Met Instagram kun je jouw foto’s niet alleen met een knopdruk voorzien van allerlei geinige effecten, maar de resultaten ook meteen uploaden naar netwerksites zoals Facebook, Twitter en Flickr.

Bij de iPad-apps ging de hoogste eer in de VS eveneens naar een beeldbewerkingsprogramma, namelijk Snapseed. In de Europese App Store eindigde de virtuele draaitafel Djay bovenaan. Ook in de App Store voor de Mac ging een beeldbewerkingsprogramma met de titel App van het Jaar strijken, namelijk Pixelmator.

Lees ook:Aperture in de aanbieding
Lees ook:EISA Awards 2016-2017 bekendgemaakt
Lees ook:Instagram kreeg opfrisbeurt
Lees ook:Photoshop Touch krijgt update
Lees ook:Nieuwe apps voor Sony NEX-camera’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.