Handboek digitale fotografie herzien

Het Handboek digitale fotografie & beeldbewerking van Frans Barten is volledig herzien en uitgebreid met de nieuwste informatie. Het omvat intussen 728 pagina’s, weegt 3,2 kilo en kost – dat is het minst goede nieuws – EUR 64,50. Maar: dan heb je ook wat…

Van de nu herziene uitgave zijn drie – ook al herziene – herdrukken verschenen en in totaal 35.000 exemplaren verkocht. Maar de ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan snel en er was dus opnieuw een herziening nodig. Het boek van fotografiedocent en vakfotograaf Frans Barten behandelt nu het volledige werkproces (workflow) van de digitale fotograaf. Van opname tot eindresultaat (print, drukwerk, web, archief). Natuurlijk is er volop aandacht voor het werken in RAW, met pakketten als Photoshop, Lightroom en Aperture (Apple).

Uitgever: Focus Publishing BV, Haarlem

ISBN 978-90-78811-08-4

Lees ook:Fotograferen – Van opname tot afdruk
Lees ook:[Boek] Digitale fotografie zwart wit
Lees ook:Boeken over Lightroom
Lees ook:Boek: Canon EOS 500D
Lees ook:Digitale fotografie voor dummies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.