Oypo lanceert dienst voor fotografen in Duitsland

Oypo: dienst voor fotografen

Oypo: dienst voor fotografen

In Nederland werd Oypo in korte tijd bij een grote groep fotografen populair. De innovatieve dienst voorziet in de behoefte van fotografen om de afhandeling van nabestellingen te vereenvoudigen. Het Nederlandse bedrijf staat in de startblokken om de Duitse markt te betreden.

Direct na de start, vijf jaar geleden, heeft Oypo zich in Nederland succesvol ontwikkeld tot een solide dienst. Inmiddels optimaliseren meer dan 6.000 fotografen de verkoop van hun foto´s via deze dienst. Uit marktonderzoek blijkt dat Duitse fotografen vergelijkbare wensen hebben met betrekking tot het efficiënter inrichten van het verkoopproces.

De verkoop van producten via internet groeit ook in Duitsland gestaag. Consumenten zijn inmiddels gewend aan een ruim productaanbod en razendsnelle leveringen. Webshops maken gebruik van een scala aan interactieve hulpmiddelen om hun omzet en rendement te vergroten. Oypo is ervan overtuigd dat net als in Nederland ook de Duitse fotografen meer rendement kunnen maken door hun verkoopprocessen flink te verbeteren.

De markt in Duitsland is in potentie een factor vijf groter dan in Nederland. Oypo verwacht hierdoor snel te kunnen groeien. Daarnaast blijft Oypo haar diensten uitbreiden en laat deze steeds aansluiten op nieuwe wensen van fotografen.

De Duitse website www.oypo.de is intussen in de lucht.

Lees ook:Internationaal Fotofestival Leiden van start
Lees ook:20 jaar Val van de Muur: tentoonstelling Bibliotheek Amsterdam
Lees ook:fotoforum: Duitse degelijkheid
Lees ook:X100: eerst maart, toen april, nu juni?
Lees ook:Superlichtsterke groothoek van Fujifilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.