Wildlife fotografie in Zuid-Afrika met begeleiding fotograaf

Een neushoorn in de zoeker...

Net als in de afgelopen jaren organiseer ik in 2010 weer een aantal wildlife fotosafari’s in Zuid-Afrika. Combineer een onvergetelijke vakantie met adembenemende fotografie dankzij de begeleiding van reportagefotograaf Willem Laros (ja, dat ben ik…).  Er zijn twee weken vastgelegd: één in het voorjaar, de ander in het najaar. Plaats van handeling en ‘uitvalsbasis’ is steeds Kololo Game Reserve, Nederlandse leiding en gelegen in het malariavrije Waterberggebied (Unesco biosfeer).

Het voordeel van deze weken is dat er voldoende tijd en gelegenheid is voor de betere fotografie. Geen jachtig gezoek naar weer een volgende diersoort, maar alle tijd om met het mooiste licht deze giraffen te fotograferen. Met tientallen tips van mij voor betere foto’s.
Op www.willemlaros.nl vind je de tijdstippen van 2010, onder fotocursussen. Wil je meer informatie kun je me ook bellen: 0654 256611.

Vind je Zuid-Afrika wat ver? Er komt ook weer een serie wildlife workshops in Safaripark Beekse Bergen…

Lees ook:Paardrijden in Zuid-Afrika
Lees ook:Tip 5|500 Vertraging – rekening mee houden!
Lees ook:Wildlife fotoworkshops in Zuid-Afrika
Lees ook:Fotovragen? Vakantiebeurs!
Lees ook:Daar loopt een streepje door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.