Laupheimer Fototage

De 11e Laupheimer Fototage vinden plaats op 25 en 26 april in Laupheim, op net geen 700 km van Utrecht. Diverse voordrachten, multimedia shows, stereovoorstellingen en workshops op verschillende terreinen van de fotografie (onder meer portret, beauty en glamour, modefotografie op locatie, Wings voor beginners, panoramafotografie en Nikon Capture NX2). Daarnaast hangen er verschillende tentoonstellingen in het Kulturhaus Schloss Grosslaupheim. Het evenement vindt plaats in samenwerking met Fotoforum, een groot Duits fotografietijdschrift.

Informatie over het evenement:hier.

Lees ook:fotoforum: Duitse degelijkheid
Lees ook:Nikon Capture NX-D is (en blijft..?) gratis!
Lees ook:Wings: de diaserie van weleer op de PC
Lees ook:InstaMeet + fotowedstrijd Hilton Rotterdam
Lees ook:FotoForum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.