InstaMeet + fotowedstrijd Hilton Rotterdam

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen van een groot hotel? Op Goede Vrijdag 14 april krijg je de kans om rond te snuffelen in het Hilton Rotterdam, in het kader van een Rotterdamse InstaMeet. Hilton Rotterdam knoopt daar meteen een fotowedstrijd aan vast. Stuur minstens twee foto’s in, van zowel het interieur als de buitenkant, en plaats die uiterlijk de 21e op Instagram met de hashtags #HiltonRottergram, #HiltonRotterdam en #Rottergram. Dat laatste is een samentrekking van Rotterdam + Instagram. De winnaar komt groot op een prominente plaats in het hotel te hangen. Aanmelden kan t/m 8 april: hier vind je meer informatie.

Lees ook:Maarten Walraven wint fotowedstrijd Hilton Rotterdam
Lees ook:InstaMeet en fotowedstrijd rond Groot Handelsgebouw
Lees ook:Fotowedstrijd honderdjarig hotel-restaurant
Lees ook:Instagallery in teken van Beauty of Advertising
Lees ook:Meerdere foto’s tegelijk bij Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.