Vakbeurs Professional Imaging

Van zondag tot en met dinsdag vindt wederom de vakbeurs Professional Imaging plaats in Nieuwegein. ProImgOp het programma staat dit jaar onder meer heel toepasselijk de tentoonstelling Iconische Beelden van H.M. Koningin Beatrix. Verder ontbreken de gebruikelijke lezingen en workshops uiteraard niet. Voor meer informatie klik hier. NB: de voorinschrijving is inmiddels gesloten, maar op maandag en dinsdag kunnen serieuze belangstellenden wellicht nog ‘aan de deur’ terecht.

Lees ook:Fotofair 2017: 20 & 21 mei
Lees ook:Professional Imaging 2009
Lees ook:Alvast in agenda: Veluwse Fotodag
Lees ook:Fotofair 2016 komt zoetjesaan in zicht
Lees ook:Hoogtepunten van Unseen

Eén reactie op “Vakbeurs Professional Imaging

  1. staat

    Symposium ‘Breekbaar Bezit’, fotografie op glas.
    Dit eenmalige symposium vindt plaats op 28 en 29 november 2013 in het Fotomuseum Antwerpen. INSCHRIJVEN VÓÓR 15 SEPTEMBER.
    Dit veelzijdige symposium is bedoeld om restauratoren, behoudsmedewerkers, collectiebeheerders, registratoren en liefhebbers inzicht te verschaffen in de geschiedenis en techniek van fotografie op, of in combinatie met, glas.

    Aandacht zal worden besteed aan diverse conserveringsaspecten, herkennen en voorkomen van schades en aspecten met betrekking tot transport en digitalisering.

    Naast kennisuitbreiding is ‘Breekbaar Bezit, fotografie op glas’ ook een goede gelegenheid om van elkaar te leren, van gedachten te wisselen, tot nieuwe conclusies te komen, en misschien zelfs de aanleiding om collecties onder de loep te nemen.

    Aarzel dus niet, maar doe er uw voordeel mee en vergroot uw kennis! Leden van Restauratoren Nederland krijgen korting (log dan in op het ledengedeelte).

    Meer informatie: kijk voor alle actuele informatie en het laatste nieuws op de pagina’s Breekbaar Bezit op de website van RESTAURATOREN NEDERLAND. Hier is meer informatie te vinden over het symposium over o.a. locatie, programma, nieuws en contact.

    MOCHT DIT BERICHT VOOR U NIET NUTTIG ZIJN, WILT U HET DAN DOORGEVEN AAN IEMAND DIE MOGELIJK WEL BELANGSTELLING HEEFT. DANK!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.