Alvast in agenda: Veluwse Fotodag

Nog een paar weekjes en dan vindt op zondag 3 september weer de Veluwse Fotodag plaats – een must voor natuurfotografen. Tijd: van 10 tot 17 uur; locatie: in en om het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het evenement als zodanig is gratis, alleen heb je wel een entreekaart voor het park nodig. Behalve allerlei stands, demonstraties, lezingen en excursies zijn er ook diverse workshops, waaraan je voor een natuurvriendenprijsje (€ 7,50!) kunt deelnemen. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je tijdig aan. Klik hier of op het logo voor meer informatie.

Lees ook:Aanstaande zondag Veluwse Fotodag
Lees ook:Laatste weekend van mei in teken Fotofair
Lees ook:Fotofair 2017: 20 & 21 mei
Lees ook:Grasduinen-dag in Weerribben
Lees ook:Fotofair 2016 komt zoetjesaan in zicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.