Vogue: The Covers

Bij het boekennieuws van (kunst)boekhandel MENDO in Amsterdam viel ons oog ditmaal op deze gloednieuwe editie van Vogue: The Covers. Met nóg meer eye candy voor liefhebbers van de absolute wereldtop in modefotografie. Het grootformaat hardcover fotoboek telt ruim 300 pagina’s en moet 60 euro kosten. Uiteraard ook te bestellen via je eigen boekhandel, als dat je voorkeur heeft.

Nog meer nieuws van het modefront: volgens DPReview accepteert Getty Images met ingang van 1 oktober geen foto’s meer van modellen die kunstmatig slanker o.i.d. zijn ‘geshopt’. En ook dat dunkt me goed nieuws voor modeliefhebbers én modellen.

Lees ook:Getty Images staat gratis delen foto’s toe
Lees ook:Getty Images wisselt (weer) van eigenaar
Lees ook:Canon EOS 5D viert 10e verjaardag
Lees ook:Snorrenparade in Bar Moustache
Lees ook:Nieuwe EVILS: harde feiten of hoax?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.