Nog drie weken inzenden voor World Press Photo

Wie nog wil meedoen aan de World Press Photo 2017 Photo Contest, heeft tot 6 januari de tijd om zich in te schrijven en tot 11 januari om in te zenden. Op 13 februari worden de winnaars bekendgemaakt. Klik op de banner voor meer informatie.

World Press Photo koestert bij monde van Executive Director Lars Boering grootse plannen voor het nieuwe jaar, en je bent meer dan welkom om die goede voornemens te helpen realiseren. Bijvoorbeeld door ‘vriend’ te worden, of door WPP-merchandise te kopen. Tot eind dit jaar krijg je bij aanschaf van een kalender een tweede cadeau.

Lees ook:Lars Boering nieuwe directeur World Press Photo
Lees ook:Inzendtermijn World Press Photo 2016 gestart
Lees ook:World Press Photo jaarboek nu verkrijgbaar
Lees ook:World Press Photo-kalender 2017 te koop
Lees ook:Nieuwe website World Press Photo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.