Shortlist Sony World Photography Awards bekend

De lijst met genomineerden voor de Sony World Photography Awards 2014 is bekendgemaakt. Eigenlijk was het al gisteren zo ver, maar de site was enige tijd lastig bereikbaar, mogelijkerwijs door een ING’tje. Maar misschien was m’n eigen Flash-plug-in debet aan alle vertraging, want na een update loopt alles weer als een trein (niet de Fyra).

Op de shortlist voor de verschillende categorieën staan zes Nederlandse namen en één Belg. Eind april vindt de prijsuitreiking plaats op een gala-avond in Londen, waarna de winnende foto’s worden tentoongesteld.

Nu we het toch over fotowedstrijden hebben: je kunt nog tot eind deze maand je mooiste natuurfoto insturen voor onze fotowedstrijd. De winnaar krijgt een prachtige vergroting op hout t.w.v. 100 euro, beschikbaar gesteld door co-organisator Photogifts.nl. Waar ze trouwens momenteel ook een mooie Valentijnsdag-actie hebben lopen…

Lees ook:Fotowedstrijd: geef diabetes een gezicht
Lees ook:Genomineerden Sony World Photography Awards 2009 bekend
Lees ook:Shortlist Sony World Photography Awards
Lees ook:Sony World Photography Awards 2010: zeven x NL
Lees ook:Natuurfotografie: snel vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.