Fotowedstrijd: win je mooiste natuurfoto op hout!

Foto: Photogifts.nl

Foto’s worden tegenwoordig allang niet meer alleen geprint op papier. Canvas, plexiglas, aluminium… de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt zelfs je allermooiste foto op hout laten printen!

Bij Photogifts.nl maken ze ware kunststukjes van je mooiste foto. Photogifts.nl maakt namelijk gebruik van Fine Art Printing in hoge resolutie (1728 dpi), rechtstreeks op het materiaal. Dit geeft een hoge scherpte en natuurgetrouwe kleuren. De hoge scores in reviews en een gemiddelde beoordeling van 9,1 op ReviewSpot zeggen genoeg.

Foto op hout

Naast prints op geborsteld aluminium, dibond, forex, plexiglas, canvas en zelfs fotobehang (tot 5 meter breed zonder naden!) biedt Photogifts.nl ook afdrukken aan op hout. Je hebt zelfs de keus uit verschillende houtsoorten, elk met z’n eigen karakter. Opgebouwd uit planken voor een extra nostalgisch effect. Maar je kunt ook voor een ‘naadloze’ print op één plaat berkenplex kiezen. Naar keuze met of zonder ‘white wash’ voor een egaler en kleurrijker resultaat respectievelijk de ultieme rustieke uitstraling.

Zien is geloven, en het mooiste is: Photogifts.nl stelt een vergroting op hout ter waarde van maar liefst 100 euro beschikbaar voor de winnaar van onze fotowedstrijd. Omdat hout een natuurlijk materiaal is, is het thema deze keer: NATUUR. Stuur je mooiste natuurfoto vóór 1 maart naar [email protected]. Iedereen (medewerkers van de sponsor en Blog.nl uiteraard uitgezonderd) mag één foto insturen, op een formaat van minimaal 500 en maximaal 3000 pixels breed. Wie weet win jíj wel een unieke vergroting op hout als pronkstuk aan de muur!

Lees ook:5 redenen waarom een foto op canvas zo gaaf is
Lees ook:Fotowedstrijd: win je leukste zomerfoto op canvas
Lees ook:Winnaar natuurfotowedstrijd is… Anita Prins!
Lees ook:Vakantiefotowedstrijd 2011!
Lees ook:Shortlist Sony World Photography Awards bekend

2 reacties op “Fotowedstrijd: win je mooiste natuurfoto op hout!

  1. Microstock Photography

    Houd een fotografisch dagboek, bijhouden van welke onderwerpen je zag, als je ze zag (het tijdstip van de dag en datum) en de locatie, door dat te doen wordt u beloond met een uitstekende referentie die van onschatbare waarde zal blijken voor toekomstige fotografische uitstapjes.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.