Zoom januari ’09: aan de slag met foto’s

Veel leesvoer - maar een tikkie oppervlakkig

De jongste ZOOM.NL staat weer lekker vol met allerlei praktische tips. Het gaat over Kader en compositie, er is een masterclass, en het gaat ook over high-key en low-key, het Four Thirds systeem en Photoshop Elements. Natuurlijk weer veel (lezers)foto’s ook in dit nummer. Dit alles gemengd met berichten over nieuwe producten, stereofotografie en een fotowedstrijd.

Het is leuk, lekker opgemaakt, afwisselend…. maar ook wel een beetje veel. En oppervlakkig ook, vooral toch gericht op beginners. Maar voor EUR 4,95 haal je wel heel was lees- en kijkvoer in huis. En die prijs-kwantiteitsverhouding, dat kunnen niet alle bladen zeggen!

Lees ook:Nieuwe Zoom verschenen
Lees ook:fotoforum: Duitse degelijkheid
Lees ook:Geloof achter het prikkeldraad…
Lees ook:Tip van de week: de grootste fotolijst ter wereld
Lees ook:CameraMagazine 122: heel veel informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.