De Schietstoel geeft fotocursus weg

Als je pas bent begonnen met digitale fotografie en je wilt je snel de kneepjes van ‘het vak’ eigen maken, gaat er niets boven een cursus. In Den Haag en omstreken kun je onder meer bij De Schietstoel terecht. Normaal kost zo’n Basiscursus Digitale Fotografie van zes avonden 159 euro. Maar als je meedoet met de Facebook-actie van De Schietstoel en vertelt waarom jíj zo graag wilt leren fotograferen, DeSchietstoelmaak je kans op een gratis cursus die onder alle deelne-mers wordt verloot. Je moet er wel snel bij zijn, want de verloting vindt al op 14 oktober plaats.

Lees ook:Tip van de week: fotoboeken en -cursussen
Lees ook:Gratis fotoblad: Fotaal
Lees ook:HP fotocursus on line
Lees ook:SNP: fotograferen op locatie
Lees ook:Tip van de week: goede voornemens voor 2013

Eén reactie op “De Schietstoel geeft fotocursus weg

  1. Daan Kloeg

    Hallo,

    Als je wat meer promotie wilt voor je activiteiten, kijk dan eens op http://www.courseclick.nl. Courseclick is dé zoeksite voor leuke en interessante activiteiten, cursussen, workshops, lessen en themareizen in binnen- en buitenland. Er is een grote diversiteit aan activiteiten: van sport tot spiritualiteit, van gezondheid tot natuur en van cultuur tot culinair en van techniek tot creatief. De site is ook ideaal voor fotografiecursussen en -workshops.

    Aanmelding is gratis. Dan kun je je bedrijf of organisatie beschrijven en kun je net zo veel activiteiten op de site zetten als je wilt.

    Met hartelijke groet,

    Daan Kloeg
    Courseclick

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.