10 euro korting op CEWE FOTOBOEK!

CEWE FOTOBOEK is in fotoboekenland een speler van wereldformaat. CeWe is niet alleen marktleider in Europa, maar werd ook veelvuldig bekroond vanwege de uitstekende kwaliteit. Voor de lezers van Fotografie.blog heeft CeWe nu een wel heel speciale aanbieding: maar liefst 10 euro korting op een fotoboek in de maat L, XL of XXL! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is bij het afrekenen de code FOTOGRAFIE10 in te vullen.

Na een aantal dagen kun je dan het kant-en-klare album bij een van de partners van CeWe ophalen. Dat zijn er een heleboel, dus er zit er altijd wel eentje in de buurt. Afhankelijk van het gekozen kanaal behoort thuisbezorgen natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Omdat ze bij CeWe wel erg goed maar niet gek zijn, kan de kortingscode per e-mailadres slechts eenmalig worden gebruikt.

Om je fotoboek te bestellen, ben je van harte welkom op het (Nederlandstalige) CEWE-FOTOBOEK.nl. Daar kun je ook de software downloaden om het fotoboek te maken (Windows, Linux en Mac). De actie loopt tot 7 juni. Kijk voor meer tips en inspiratie ook eens op het fotoblog van CeWe.

Lees ook:CEWE Photo Awards 2015 van start
Lees ook:CEWE Photo Awards – thema ‘Made in Holland’
Lees ook:Gert-Jan Rodenboog wint eerste CEWE Photo Awards
Lees ook:Dave Zuuring wint 2e editie CEWE Photo Awards
Lees ook:Blurb.NL in de lucht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.