Gert-Jan Rodenboog wint eerste CEWE Photo Awards

De eerste editie van de CEWE Photo Awards werd gewonnen door Gert-Jan Rodenboog uit Groningen. Thema van deze fotowedstrijd was ‘Made in Holland’. Onder meer dan 1800 inzendingen sleepte Gert-Jan tot zijn eigen blijde verrassing de eerste prijs in de wacht met dit typisch Hollandse beeld van een fietser op een berijpte Groningse dijk met op de voorgrond wuivend riet en op de achtergrond een molen.

Gert-Jan Rodenboog: Fietser in berijpt Groninger landschap. 1e Prijs CEWE Photo Awards 2014.

De jury was unaniem erg gecharmeerd van deze foto, wat vast ook te maken zal hebben met de sprookjesachtig mooie kleuren. Wat niet wil zeggen dat de inzendingen van de andere prijswinnaars er niet mochten wezen! De prijsuitreiking vond geheel in lijn met het thema plaats in Madurodam: Hollandser kan bijna niet. CEWE had voor een uitgebreid prijzenpakket gezorgd, met voor de winnaar een reis voor twee naar Curaçao. De beste tien foto’s én een verslag van de prijsuitreiking vind je hier.

En over fotowedstrijden gesproken: vergeet ook niet om in te zenden voor onze eigen smartphone-fotowedstrijd (meedoen kan t/m zaterdag)!

Lees ook:Dave Zuuring wint 2e editie CEWE Photo Awards
Lees ook:CEWE Photo Awards 2015 van start
Lees ook:CEWE Photo Awards – thema ‘Made in Holland’
Lees ook:Winnende foto’s Pride Photo Award in Oude Kerk
Lees ook:Max van Son wint SWPA Netherlands National Award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.