25 mille voor je zelfgemaakte fotoboek

Het lijkt bijna te mooi om waar te kunnen zijn: 25.000 dollar winnen met je zelfgemaakte fotoboek. Toch is dat de hoofdprijs bij de vierde editie van de internationale wedstrijd Photography Book Now, een initiatief van online uitgeversplatform Blurb. Zowel professionals als amateurs kunnen meedoen, en je in eigen beheer uitgegeven boek hoeft niet per se via Blurb gepubliceerd te zijn. Behalve de hoofdprijs zijn er nog andere mooie prijzen te winnen in de vier verschillende categorieën: Fine Art, Documentary, Travel en Students. Zoals de naam al aangeeft, is de laatste categorie speciaal bedoeld voor studenten.

Je kunt vanaf heden tot 14 juli inzenden, en je mag zo vaak meedoen als je wilt. Hou er wel rekening mee dat je voor iedere inzending € 27,50 aan deelnamekosten betaalt. Klik hier om mee te doen en/of voor meer informatie.

Lees ook:Eerste editie Lomography Photo Awards groot succes
Lees ook:Nieuwe ontwerpsoftware en verkoop via Amazon bij Blurb
Lees ook:Zet jezelf in de picture en kom in het Rijksmuseum!
Lees ook:Ministatiefjes voor compact en smartphone
Lees ook:Win jij dit jaar de World Photography Award?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.