Nieuwe ontwerpsoftware en verkoop via Amazon bij Blurb

De ook voor fotoboeken erg populaire doe-het-zelfuitgeverij Blurb heeft zojuist BookWright geïntroduceerd: nieuwe ontwerpsoftware speciaal voor geïllustreerde boeken, waarmee je tevens een ISBN kunt aanvragen. In dat kader is ook een tweede nieuwe optie erg interessant voor ambitieuze uitgevers: een extra verkoopkanaal via Amazon. Dat opent letterlijk en figuurlijk nieuwe perspectieven. Wel moet daarbij worden aangetekend dat boeken voorlopig alleen kunnen worden verhandeld via Amazon.com. In de loop van dit jaar moeten ook de Europese Amazon-filialen gaan meedoen, maar op dit moment is het nog zeer de vraag of er ook een Nederlandse Amazon-dochter komt.

Lees ook:Waar blijft de D800..?
Lees ook:Lezen met Sony en Bol.com
Lees ook:Olympus OM-D heet voluit OM-D E-M5
Lees ook:Smartphone verdringt compactje als reisgezelschap
Lees ook:Hasselblad Lunar: Sony NEX in Italiaans maatpak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.