Led-lamp met automatische dimmer

Na de strobistrage is led-verlichting nu je van het. Ideaal voor video, je kunt zien wat je doet, de kleur(temperatuur) is vaak gelijk aan die van dag- of flitslicht en je krijgt een hoop licht in verhouding tot het energieverbruik. Er komen steeds sterkere lampen op de markt… soms té sterk zelfs.

De YongNuo YN-300 beschikt als eerste over een automatische dimmer, die de sterkte automatisch aanpast aan het omgevingslicht. Maar je kunt ook handmatig dimmen met de bijgeleverde afstandsbediening, waarmee je trouwens tevens de sluiter van je spiegelreflexcamera draadloos kunt ontspannen. De prijs van deze binnenkort verkrijgbare wonderlamp bedraagt slechts zo’n negen tientjes. Inclusief kleurfilters, tas en camera/statiefadapter, al moet je er nog wel los een accu bij aanschaffen.

Lees ook:Triggertrap gooit handdoek in ring
Lees ook:Lytro-camera nu ook leverbaar in Nederland
Lees ook:Plug it in and turn it on
Lees ook:Tip van de week: trillingsvrij
Lees ook:Nieuwe MacBook Pro niet zo geniaal voor fotografen

Eén reactie op “Led-lamp met automatische dimmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.