Foto-aanloop naar de feestdagen

Voor camerafabrikanten is de aanloop naar de feestdagen van oudsher een drukke tijd. Vorig jaar probeerden velen van hen potentiële kopers over de streep te trekken met speciale kortingen en cashbackacties. Hou dus je ogen de komende weken open als je op zoek bent naar een nieuwe camera of lens! Al is het natuurlijk de vraag of de nieuwste photokina-modellen, die net in de winkel zijn verschenen, eveneens in de verlaagde prijzen vallen.

Speelt geld geen rol? Dan is de exclusieve Leica M9 Neiman Marcus Edition misschien een origineel hebbeding om je geliefde mee te verrassen. Bekleed met struisvogelleer en met een saffieren beschermlaag voor het lcd-scherm. Voor 17.500 Amerikaanse dollars is ‘ie van jou, en dan krijg je er ook nog een bijpassende Summicron-lens, Adobe Lightroom 3 en een echtheidscertificaat bij…

Lees ook:Unieke Leica voor het goede doel
Lees ook:Pentax K-3 Prestige Edition in gunmetal
Lees ook:Hasselblad Lunar Limited Edition nóg exclusiever
Lees ook:Kies de slechtste camera van het jaar
Lees ook:Sigma brengt houten camera uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.