Pentax Q7 Limited Edition Premium Kit

Meer Pentax-nieuws: moederbedrijf Ricoh Imaging brengt een Limited Edition Premium Kit van de Q7 systeemcamera uit, inclusief een viertal objectieven (standaardzoom, telezoom, groothoekzoom en lichtsterke standaardlens) plus cameratas. Vermoedelijk is dit een indicatie dat de Q7 wordt uitgefaseerd; de Q was ook niet langer de kleinste systeemcamera ter wereld sinds de komst van een camera als de Panasonic GM1. Wie er eentje wil hebben, moet er snel bij zijn: er komen wereldwijd slechts 1000 kits op de markt. Een europrijs hebben we nog niet gehoord, maar in Amerika moet de hele set 1200 dollar opbrengen – wat als je de losse prijzen optelt niet onredelijk is.

Lees ook:Tip van de week: merkentrouw
Lees ook:Kodak terug als cameramerk
Lees ook:2x lichtsterke supergroothoek van Laowa
Lees ook:Uitverkoop begint vroeg voor camerakopers
Lees ook:Groot en klein nieuws van de week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.