Groot en klein nieuws van de week

De Nederlandse fotografe Ilvy Njiokiktjien sleepte vorige week samen met videograaf Elles van Gelder de eerste prijs in de wacht bij de World Press Photo Multimedia Contest met hun productie Afrikaner Blood. Voor Njiokiktjien was het dubbel feest, omdat ze ook al bij de jaarlijkse fotowedstrijd in de prijzen was gevallen.

Op diverse plaatsen op internet duiken foto’s op van de Samsung NX20 en Panasonic GF5 systeemcamera’s. De eerste lost de NX11 af; de tweede de GF3. Dat Panasonic de GF4 overslaat, is geen toeval: het nummer 4 geldt in Japan als ongeluksgetal.

Tot slot moet je er snel bij zijn wanneer je nog wilt deelnemen aan onze verloting van een Cap Buckle-lensdophouder! Morgenmiddag om twaalf uur gaat onze blog.nl-notaris de gelukkige winnaar aanwijzen.

Lees ook:Nek-aan-nekrace systeemcamera en DSLR
Lees ook:Panasonic GF5 volgt GF3 op
Lees ook:Reflex nog steeds populairder dan systeemcamera
Lees ook:Samsung NX1: systeemcamera voor pro’s
Lees ook:Missen Canon en Nikon de systeemcameraboot?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.