Panasonic 3D-lens in pocketformaat

Camerafabrikant Panasonic brengt nog dit jaar een compacte 3D-lens voor de eigen EVIL-camera’s uit de G-serie en de compatibele Olympus PEN-modellen op de markt. Het hiernaast afgebeelde prototype geeft in grote lijnen aan hoe deze lens eruit zal zien.

Verder heeft Panasonic een nieuwe camcorder aangekondigd, die met behulp van een speciale voorzetlens in 3D kan filmen. Gezien het prijskaartje van dik over de duizend euro zal het nog wel even duren voordat de hele wereld van HD op 3D is overgestapt.

Lees ook:Panasonic GM1 systeemcamera in pocketformaat
Lees ook:Canon gaat kleurig de herfst in
Lees ook:Ander fotonieuws van de week
Lees ook:Nieuwe Pentax krijgt vriendelijker prijskaartje
Lees ook:Panasonic GX800 biedt 4K-video in pocketformaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.