Thuiswedstrijd

OranjeHet WK voetbal is weer begonnen, dus de kleur oranje zal de komende weken het straatbeeld domineren. Zelf ben ik eerlijk gezegd niet zo’n voetballiefhebber, althans niet als ik de boel vanaf de bank op de buis moet volgen. En een plaats langs de lijn of op de perstribune in Johannesburg of Kaapstad zat er niet in…

Maar zolang de ‘thuiswedstrijd’ extra fotokansen oplevert, hoor je mij natuurlijk niet klagen. Voor fotografen in de dop die liever naar een lcd- dan naar een televisiescherm kijken, is trouwens een speciale fotowedstrijd rond het thema ‘Gek van Oranje’ georganiseerd.

Hoewel menige webshop zich voor de gelegenheid in een oranje jasje steekt, merk je maar weinig van speciale WK-promotieacties met oranje camera’s. OlyOranjeZulke camera’s zijn er wel degelijk, getuige de hiernaast afgebeelde Olympus. Gaan de importeurs en verkopers ervan uit dat de ware supporter de weg naar de winkel toch wel weet te vinden, of is dit een typisch voorbeeld van een gemiste scoringskans voor open doel?

Lees ook:Scoor met je leukste Oranjefoto
Lees ook:Fotowedstrijd: foto’s met een verhaal
Lees ook:Thema Pride Photo Award 2015 bekend
Lees ook:Fotowinkel lanceert Fotowedstrijd.nl
Lees ook:Fotowedstrijd honderdjarig hotel-restaurant

0 reacties op “Thuiswedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.