Fotowinkel lanceert Fotowedstrijd.nl

Wie graag z’n krachten met andere fotografen meet tijdens een fotowedstrijd, kan voortaan ook terecht op Fotowedstrijd.nl: een initiatief van fotowinkel CameraNU.nl. Zes keer per jaar vindt een wedstrijd plaats, telkens met een ander thema. Het thema van de eerste editie is ‘bloemen’: heel toepasselijk nu de lente weer in het land is.

Meedoen kan nog tot en met 15 mei, en het bezit van een dure spiegelreflexcamera met macrolens is beslist geen must. Uiteraard zijn leuke prijzen te winnen, en daarbij heeft het publiek een flinke vinger in de pap. Niet alleen bepalen de publieksstemmen welke 25 foto’s uiteindelijk aan de vakjury worden voorgelegd, de foto met de meeste publieksstemmen wint ook een speciale publieksprijs.

Lees ook:Win een groothoek/fisheye/macrolens voor je smartphone
Lees ook:Vrijkaartjes voor Lowlands winnen?
Lees ook:IFL reikt publieksprijs uit
Lees ook:Inzenden voor 3e WNF-Frans Lanting Photo Award
Lees ook:Nieuwe fotowedstrijd voor professionele fotografen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.