Boek: Photoshop Elements 7 Snelgids Pro

De beeldbewerkingsoftware Adobe Photoshop Elements 7 biedt een ongeziene combinatie van kracht en eenvoud waarmee u heel veel uit uw digitale foto’s haalt. Retoucheer storende foutjes snel en efficiënt en leer werken met geavanceerde gereedschappen. Ontdek hoe u op een overzichtelijke manier uw fotocollecties en videofragmenten kunt beheren. Maak prachtige collages en laat zien hoe creatief u bent met dynamische webfotogalerieën.
Deze Snelgids Pro zoomt in op de vele mogelijkheden van Photoshop Elements 7. De kleurrijke stappenplannen illustreren hoe u het maximum uit dit programma haalt.

Auteur Joke Beers-Blom maakte na een carrière in het bankwezen van haar hobby’s haar werk: ze ontwerpt websites en werd freelance auteur. Dankzij haar passie voor fotografie en video’s maken, en haar ervaring met de PC ontpopte ze zich tot een expert op het vlak van digitale fotografie. Joke Beers-Blom is tevens auteur van onder andere de Snelgids Raw, Snelgids Paint Shop Pro Photo X2 en Digitale Fotografie voor Senioren.
Deze Snelgids Pro is bedoeld voor de meer gevorderde gebruiker die alles uit Photoshop Elements 7 wil halen.

Photoshop Elements 7 Snelgids Pro
Uitgever: Easy Computing
Auteur: Joke Beers-Blom
Pagina’s: 336
ISBN 978-90-456-4647-3
Prijs: € 17,50

Lees ook:Boek: Snelgids Photoshop Elements 7
Lees ook:Snelcursussen Canon en Nikon
Lees ook:Snelgids Pro Photoshop CS4
Lees ook:Nikon D90: gidsje voor onderweg
Lees ook:Photoshop Elements 2018 is uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.