Photoshop Elements 2018 is uit

Hoewel het nog een paar maanden 2017 blijft, neemt Adobe alvast een voorschot op het nieuwe jaar met Photoshop en Premiere Elements 2018. Photoshop Elements 2018 kent een reeks nieuwe en vernieuwde functies, waaronder de mogelijkheid om gesloten ogen op (flits)foto’s virtueel te openen met behulp van een vergelijkbare foto. Ook kun je simpeler selecties maken en achtergronden vervangen door andere. De functie Auto Curate maakt het makkelijker om je beste foto’s op te sporen. Photoshop Elements 2018 is verkrijgbaar voor Windows en Mac voor net boven de 100 euro, of net boven de 150 in combinatie met Premiere Elements 2018. Als vanouds krijgen upgraders korting.

Lees ook:Adobe brengt Photoshop Elements 12 uit
Lees ook:Photoshop Elements 13 uitgebracht
Lees ook:Photoshop Elements 11 is compleet gerestyled
Lees ook:Première voor Photoshop Elements 9
Lees ook:Photoshop Elements 14 ziet het licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.