Hollandse Hoogte neemt vandaag besluit over Jans

Vandaag neemt fotobureau Hollandse Hoogte een besluit over de voortzetting van het contract met fotograaf Jean-Pierre Jans. Althans, dat beweert Eduard de Kam, deskundige verbonden aan het Nederlands Instituut voor Digitale Fotografie (NIDF). In opdracht van de Volkskrant onderzocht De Kam de beelden van Jans op ongewenste manipulaties. Zijn conclusie was duidelijk: “Jans rommelt met beelden.” De Kam bevestigt dit zojuist nog eens aan mij.

Lees ook:Hollandse Hoogte breekt met Jans
Lees ook:HH neemt volgende week besluit over Jans
Lees ook:DigiTales: Adobe special
Lees ook:Praktijkboekjes NIDF
Lees ook:DigiTales gewijd aan afdrukken

Eén reactie op “Hollandse Hoogte neemt vandaag besluit over Jans

  1. bas westerbeek

    Ik ben sinds oktober een agentschap gestart voor professionele fotografen. 5 fotografen (echte vakidioten!) zijn op dit moment aangesloten! Ik ben enorm trots op de internet site waar ik heel veel tijd en energie in gestoken heb (www.p-i.nl). GRAAG JULLIE REACTIES! Ik ben benieuwd. Bedankt alvast, BAS

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.