Anton Corbijn in Fotostudio De Jong

Morgenavond is niemand minder dan Anton Corbijn te gast bij Fotostudio De Jong. Met ingang van komende week hebben het Fotomuseum en het Gemeentemuseum Den Haag een dubbeltentoonstelling gewijd aan Corbijns werk ter gelegenheid van diens zestigste verjaardag, en in het komende nummer van Focus verschijnt een portfolio. Presentator Wilfried de Jong spreekt met Corbijn over drie van zijn foto’s. Ook te gast: fotohistorica Michelle Hamers die historische beelden van Palestijnse vluchtelingen documenteert. Donderdagavond de 19e om 20.25 uur op NPO 2.

Lees ook:Fotostudio de Jong bij de VPRO
Lees ook:Thema Fotoweek 2014 bekend
Lees ook:Michelle Sank: Lovely Young
Lees ook:Seen UnSeen – 2nd Edition
Lees ook:Cultuurfonds Prijs naar Anton Corbijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.